מודאגת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/02/2012 | 20:43 | מאת: דנה

היי אודה על התייחסותך לפני כמה שנים נאנסתי באגריסביות וירד לי מלא דם(לא היתי בתולה) כיום אני נשואה ומנסה להכנס להריון כשנה לבעלי יש בעית זרע לא תקינה ואותי שלחו לצילום רחם לפני הזרעות והפריות נאמר לי שיש לי רחם אחורי וממש נבהלתי הבנתי שהצילום תקין ואין לרחם אחורי השפעה יש לי כמה שאלות יכול להיות שהאיבר מין שלו פגע לי ברחם והרחם התעקם לאחור?? במידה וכן אפשר בהפריה להכנס להריון עם רחם אחורי??? עשיתי גם אולטרסאונד שיגרתי אצל רופא ואמר שהכל תקין היום

06/02/2012 | 07:24 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא, רחם אחורי - מצב תקין ושכיח (כ - 25% מהנשים). 2. בוודאי 3. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית