סיכויי חזרה של הידבקות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/02/2012 | 12:44 | מאת: הילה

שלום ד"ר קול לפני כשנתים עברתי הפלה שלאחריה התגלתה הדבקות בכניסה לחלל הרחם. ההדבקות נפתחה ומאז פעמיים היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה,האחרונה לפני כשנה. 1. המחזור הנוכחי מועט מהרגיל ןלכן חוששת שחזרה-מה סיכויי חזרת הדבקות באם לא נעשתה התערבות כירוגית. 2.האם מותר באותו חודש שעושים היסטרוסקופיה אבחנתית לעשות טיפול? האם לא מדקק את הרירית באותו חודש?

04/02/2012 | 08:06 | מאת: ד"ר שחר קול

היסטרוסקופיה היא פעולה פשוטה וקצרה, לכן אם יש ספק , רצוי לבצע, אך לא בחודש הטיפול.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית