תגובה שחלתית נמוכה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/01/2012 | 23:17 | מאת: חיה

נאמר לי שכנראה יש לי תגובה שחלתית נמוכה עפ"י הגבת השחלות לגירויי תרופתי ואיכות ביצית c. רציתי לשאול מה זה אומר תגובה שחלתית נמוכה? מה ההשלכות לגבי הפוריות? כיצד ניתן לטפל בתופעה? תודה ושבוע טוב! :)

29/01/2012 | 17:39 | מאת: פרופ' שחר קול

השחלות לא יגיבו לגונדוטרופינים. אין טיפול יעיל לנושא. סיכויי ההריון אינם גבוהים.

29/01/2012 | 18:56 | מאת: חיה

ראשית, תודה על התגובה ... שנית, אם היתה הפריה בivf ראשון של ביצית אחת באיכות דרגה c , כפי שכתבתי, האם עדיין הסיכויים אינם גבוהים. ומה זה אומר הדרגות? תודה ויומוצלח

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית