הכפלה של בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/01/2012 | 23:11 | מאת: שרון

שלום, בטא לאחר 13 יום מההחזרה (3 עוברים) :385 אחרי יומיים- 444 אחרי יומיים נוספים -895 נאמר לי שיתכן ונפל עובר אחד. האם יש למה לקוות??? אני מפחדת לפתח ציפיות.. תודה

29/01/2012 | 17:24 | מאת: שרון

לאורך השבוע האחרון יש לי מיחושים/דקירות קלות מדי פעם באזור הבטן, כל פעם באזור אחר. זה קורה כשאני מתאמצת, צוחקת וכו'. כל מיחוש/דקירה נמשכים פחות מדקה ואז עוברים בדרך כלל. יש לציין שבהריון שעבר (שלא הסתיים לצערי) היה לי גירוי שחלתי קל, אך הפעם מינון הזריקות ירד ולכן אני מניחה שהסיכוי נמוך יותר. מה יכולה להיות הסיבה למיחושים? האם זה השחלות/ ההריון? אני מאוד חוששת מהריון חוץ רחמי למרות שכפי שכתבתי למעלה בפעם השלישית הבטא הכפילה את עצמה. יש לציין שמחר אני אמורה לעשות עוד בדיקה להכפלה- לאחר 4 ימים נוספים (בדיקת הריון ראשונה היתה ביום ראשון שעבר). תודה מראש!!!

29/01/2012 | 17:31 | מאת: פרופ' שחר קול

כן, מומלץ לבצע א.ס. כדי לוודא מיקום ההריון.

29/01/2012 | 17:46 | מאת: שרון

סליחה על חוסר ההבנה, אך כשאמרת "כן", למה התכוונת? לזה שהמיחושים קורים בגלל ההריון? האם זה תקין? כמו כן- האם העובדה שהבטא הכפילה את עצמה בפעם השלישית, יש סיכוי להריון תקין, או שיש להמתין בסבלנות למחר....... תודה שוב על כל התשובות המהירות!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית