שרירן שכנראה מפריע לקליטת הריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/01/2012 | 20:38 | מאת: שרוני

שלום אני בת 28 לאחר טיפולי הזרעות שכשלו אני נאלצת לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית בתאריך 5/2/12 ,להוצאת שרירן 0.5*1 סמוך לקרן ימין ודבוק לקיר הקידמי ברחם . קיבלתי אתמול וסת וזה אומר שהניתוח יהייה ביום ה 16 למחזור שאלותי הן: 1.הרירית עד הניתוח תיהייה יותר מעובה זה לא מקשה על הגירוד של השרירן? יש עדיפות בניתוח שרחם יהייה עם עובי רירית נמוך ?? 2.הוסת רגיל לחלוטין אבל בכל זאת לא עדיף לעשות בדיקת הריון כדי לשלול בודאות הריון? 3.מתי אני יכולה להתחיל טיפול פוריות לאחר ניתוח? 4.לא נפגשתי עם הרופא המנתח יש צורך לשיחה לפני הניתוח? שבוע טוב

22/01/2012 | 08:26 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא 1ב. לא 2. עדיף לבצע בדיקת הריון 3. לאחר חודשיים 4. זה יקרה ביום הניתוח.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית