בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/01/2012 | 14:23 | מאת: ענבר

בתאריך 16/12 הוחזרו עוברים, 14 ימים לאחר מכן בתאריך 30/12 בטא 178, בדיקת בטא מהיום 198 (1/1/12) התקשרתי לרופא בביה?ח והוא אמר שבכל מעבדה התוצאות יוצאות שונות (הבטא הראשונה נעשתה בבי?ח והשניה בקופ?ח). נפשית ממש רע לי כבר קרה לי שהדופק הפסיק בשבוע השמיני. האם הרופא צודק? אם הייתי עושה את הבדיקה היום בביה?ח התוצאה היתה שונה? אני יודעת שצריכה להיות הכפלה כל יומיים וכאן זה אפילו לא קרוב להכפלה. לתשובתך אודה

01/01/2012 | 14:27 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכוי להריון תקין הוא קטן.

02/01/2012 | 08:46 | מאת: ענבר

תודה על המענה המהיר. ביום שני שלפני בדיקת הבטא הראשונה הזרקתי רבע פרגניל, אולי יש השפעה של הפרגניל על תוצאות הבדיקה ובכל זאת עדיין יש סיכוי להריון תקין? מה דעתך?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית