דימום 6 ימים לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/12/2011 | 18:53 | מאת: ויקי

היום 6 ימים לאחר ההחזרה הופיע דימום חלש, אני חייבת לציין שהחלו לי כאבי בטן תחתונה כבר מיום שלישי, הכאבים החלו בחוזקה ובעוצמה גבוהה וביום רביעי בבוקר כמעט ונעלמו, נשארו כאבים אך לא חזקים, (שוחחתי עם בי"ח ביום רביעי בבוקר והם אמרו שאם הכאב פחת אין לייחס חשיבות מרובה כיוון שזה שכיח). השאלה שלי בעצם האם קבלתי מחזור שבוע לפני הזמן והטיפול כשל? או שם מה יכול להיות דימום מהשרשה?

31/12/2011 | 18:57 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום מהשרשה הוא די נדיר, ומופיע כ - 6 ימים לאחר השאיבה. בהנחה שאת מקבלת "תמיכה" אין לראות בכך "מחזור". אין לקבוע כישלון בשלב זה.

31/12/2011 | 20:55 | מאת: ויקי

קודם כל המון תודה ושנה אזרחית טובה, אני אכן מקבלת תמיכה, קרינון אחת ליום, ב3 ימים האחרונים שמתי קרינון והמשכתי לישון עתה נזכרתי שהתבקשתי ללכת כעשר דקות האם יש חשיבות לכך והתמיכה למעשה לא הייתה כשרה או השפיעה כראוי? או אולי יש לחשוב על תוספת מינון לתמיכה. ושוב המון תודה התגובה המהירה אינה מובנת מאליה וכמו כן כך האנושיות שבך, אז תודה רבה ושבוע טוב, ויקי

01/01/2012 | 07:18 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לשער שאין לכך השפעה כה מכרעת על ספיגת הפרוגסטרון שבקרינון. אפשר לשקול תמיכה נוספת/אחרת לפי הפרוטוקול שקיבלת.

01/01/2012 | 13:02 | מאת: ויקי

שבבית חולים אשר אני מטופלת נותנים לי הרגשה שלא רוצים לטפל בבעיות, טלפנתי אליהם ובזלזול האחות אמרה לי להוסיף קרינון בערב, שיש סיכוי שהטיפול לא צלח.... הידיעה שאני יכולה לשאול אותך מרגיעה, אז תודה מקרב לב

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית