הזרעה שניה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/12/2011 | 21:32 | מאת: מאי

שלום, עברתי הזרעה ראשונה שכשלה. מחר אני עתידה ליטול איקוקלמין במשך 5 יום וביום ה-10 להגיע למעקב זקיקים שאלתי היא כזאת מלבד האוביטרל קיבלתי הזרעה נוספת יום אחרי יום וגם נרות פרוגסטרון (Progesterone). 1.האם הסיכוי להצליח גודל בשל העובדה שמבצעים שני הזרעות? 2.מזה בעצם הנרות האלו?מה הם עושים? 3.האם יהיה ניתן להקפיא את הזרע בכדי לשמור על האיכות שלו כי מבצעים הזרעה יום אחר יום?

27/12/2011 | 06:54 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא בהכרח 2. הנרות ניתנים כתמיכה לויאלית. 3. הקרמת זרע גורעת מאיכותו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית