מיאושת מהמצב

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/12/2011 | 10:11 | מאת: מאי

היי בנות...האמת אני כותבת את ההודעה שלי בפורום ואני לא מפסיקה לבכות אני כבר שנתיים מנסה להיכנס להריון ואני סובלת משחלות פוליצסטיות ועודף משקל עברתי ניתוח טבעת לא הצלחתי לדרת יותר מידי במשקל עברתי הזרעה ואני מחכה לתוצאות ואני כל כך מפחדת מהתשובה השלילית שוב אני לא יודעת איך להסתכל להורים בעיינים לבעלי שמצפה אין בי כבר כוחות יותר זה סבל נוראי אני כבר לא יודעת איך לעבור את זה אני ישמח לשמוע מכן בנות יקרות איך אתן ממליצות לעבור את השעות הקשות וההמתנה לתוצאה שבעזרת ה' תיהיה חיובית הפעם...... תודה רבה

21/12/2011 | 13:51 | מאת: חיה

מאי יקרה! אין לך צורך להרגיש אשמה!!!!!!!!! זה לא את זו שגרמת לזה אלא רצון הבורא!!!!!!! תסתכלי לכולם בעיניים חזק ותגידי להם שאת מדהימה בהמון דברים ואת יכולה לפרט. וזה שאת עוד לא בהריון זה לא אומר שאת דפוקה!!! יש פורום מהמם בשם "קהילת פוריות" תכנסי לשם ותהני!!! יש את הספר :"ילדים עושים מאהבה" תקראי בו ותשני את מבטך. ותמיד יש את אפשרות העזרה המקצועית בדמות פסיכולוגים וכדו'. ותזכרי תמיד שמצב רוח טוב וזוגיות טובה תורמים רבות להצלחת הטיפולים. מאחלת לך רק תשובות שמחות והתמודדות קלה ובריאה אחת שכבר מנסה כמעט 4 שנים לכנס ומקווה לטוב כל חודש מחדש...

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית