זריקות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/12/2011 | 17:53 | מאת: ליאת

שלום, התחלתי טיפול IVF נוסף והתחלתי בהזרקת הגונל F אתמול הזרקתי בטעות לאחר שעה ורבע מהמועד הקבוע להזרקה. האם זה יכול להשפיע? בטיפול בו הושג היריון היה דימום לפני בדיקת ההיריון ולאחר התוצאה החיובית טופלתי בזריקת גסטון. האם רצוי ומקובל לקבל זריקה זו לאחר ההחזרה? תודה

19/12/2011 | 18:07 | מאת: פרופ' שחר קול

לאיחור לא תהיה השפעה על מהלך הטיפול. זריקות גסטון מקובלות , אך הן אכזריות למטופלת.

22/12/2011 | 00:25 | מאת: ליאת

האם כוונתך לסבל של ההזרקה או אם יש להם תופעות לוואי שעלולות להזיק לאישה בעתיד ? כי בעבר כבר קיבלתי את הזריקות לאחר דימומים והם עזרו לי בהיריון. תודה על התייחסותך

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית