ערך ביטא . והכפלה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/01/2020 | 13:41 | מאת: מורן

ערכי ביטא אחרי החזרת בלסטו מוקפא בן חמש . יום 8 אחרי החזרה. ביטא היתה 24 יום 11 אחרי החזרה .ביטא 125 יום 14 אחרי החזרה ביטא 460 1.האם הכפלת הביטה תקינה ? למרות שהתחילה נמוך ?? 2. מה יותר חשוב ? הערך ההתחלתי של ביטא או ההכפלה שלה ? אם למשל מתחילה ב25 ואחרי יומיים 60 ועוד יומיים 130 זה נראה בסדר ?

את הבדיקה הראשונה נהוג לשם האחידות לעשות 14 יום אחרי שאיבת הבציות כשיום 1 הוא יום שבו יש כבר הפריה. לאחר מכן במשך כשבוע יש עליה לינארית בה הערך מכפיל את עצמו כל יומיים. לאחר מכן זה עולה באופן יותר אקספוננציאלי. אצלך זה נראה מבטיח.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית