בטא אחרי החזרת עוברים יום 3

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/01/2020 | 14:55 | מאת: שירן

החזרתי 2 עוברים יום 3 ב3.1. ב13.1 בטא 15 פרוגסטרון 130 ב15.1 בטא 51 פרוגסטרון 148 ב17.1 בטא 140 פרוגסטרון גדול מ190 1. הבנתי שהבטא נמוכה ולא מבשרת טובות, איזה בטא נחשבת לתקינה? 2. מדוע הפרוגסטרון עולה למרות שאני לא משנה תמיכה (3 אנדומטרין ו2 אסטרופם)? זה לא גבוה מדי?

מה שחשוב בדינמיקה של הבטא הוא הערך ההתחלתי 14 יום לאחר ההפריה. זה צריך להיות לפחות מעל 50 יחידות. הדבר השני הוא הדינמיקה של העליה בשבוע שלאחר מכן. צריכה להיות הכפלה של הערך כל יומיים. לגבי הפרוגסטרון כל הערכים שציינת הם מעשית זהים בגלל התנודתיות היומית. לא נורא! פעם הבאה יהיה מוצלח יותר.

19/01/2020 | 20:19 | מאת: מימי

ציינת 14 ימים לאחר הפריה . והעובר בן 3 ימים . מאיזה יום צריך להתחיל לספור את ה14 יום שהזכרת אותם ? כאילו יום ההחזרה הוא יום 1 או יום 3 ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית