בדיקות דם ותמיכה לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/01/2020 | 13:04 | מאת: גלית

ביום 2 למחזור התחלתי עם 2 אסטרופם 3פעמים ביום . ביום 14 למחזור רירית רחם 10 . ביום 15 למחזור התחלתי לקחת 1 קרינון פעם ביום ו 1 דופסטון פעמיים ביום על סמך שתהיה ההחזרה עוד 6 ימים ( בלסטוציסט מוקפא בן 5 ימים ) עכשיו עשיתי בדיקות דם לפני ההחזרה ביומיים כדי לראות אם התמיכה מספיקה או עובדת בכלל או לא . ויצא לי הפרוגסטרון 7.14 ננוגרם והאסטרדיון 670. האם זה תקין ליום זה שזה יומיים לפני ההחזרה ?האם צריך להוסיף תמיכה ?

התרומה של הדופסטון לא נמדדת בדם. צריך לשקול תוספת קרינון נוסף.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית