מינון תרופות ושימוש בה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/01/2020 | 08:21 | מאת: גלית

1.אני בת 37 במחזור החזרת מוקפאים על בסיס הורמונלי . אמרו לי לקחת 2 אסטרופם כפול 3 פעמים ביום .האם זה בסדר או יותר מדי ? 2. האם במחזור כזה יכולים לוותר על התמיכה ( 1קרינון ביום ו 2 דופסטון ) ? הרי שלא היתה שאיבה ? 3. בקשר לקרינון , אפשר ללכת כרבע שעה אחרי שלוקחים אותו ולחזור לישון כשעתיים ? או צריך להיות בתנועה?

מינון האסטרופם נכון. לקיחה של התכשירים כמו קרינון ודופסטון הם קריטיים להשרשה של העובר. לגבי תזמון לקיחת הקרינון חשוב שיהיה בשעות הפעילות על מנת שהחומר הפעיל יצמד לדפנות הנרתיק.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית