דופסטון הזרעה והריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/01/2020 | 19:40 | מאת: נוע

שלום, ביצעתי הזרעה החודש והרופא אמר לי לאחר ההזרעה להתחיל לקחת דופסטון 3 פעמים ביום , לאחר כמה ימים ירדנו למינון של 2 כדורים ביום והיום 14 יום לאחר ההזרעה לא קיבלתי עוד מחזור. מבירור על הדופסטון נראה שהוא דוחה מחזור כך שלא מובן לי בשביל מה להמשיך לקחת אותו 1.האם הוא באמת דוחה מחזור? 2.ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית , האם ניתן להפסיק עם הדופסון על מנת לקבל מחזור בהקדם? תודה

אכן כל עוד תקחי את התרופה זה ידחה קבלת מחזור. מאחר שבדיקת הדם שלילית את יכולה להפסיק את התרופה

02/01/2020 | 20:00 | מאת: נועה

תודה על תגובתך , הבדיקה שעדיתי היא בדיקה ביתית לא בדיקת דם. אני אעשה ביום ראשון בדיקת דם , אפשרי להפסיק לקחת לפחות עד יום ראשון את הדופסטון?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית