דם לאחר הפסקת הורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/12/2019 | 12:34 | מאת: בורי

הייתי לפני החזרת מוקפאים, הפסקתי לקחת הורמונים באמצע התהליך, כ 12 ימים לאחר שהתחלתי. עכשיו אני 5 ימים אחרי הפסקת נטילת הכדורים והתחיל לי דימום, כמו ווסת חזקה, עם תחושות של ווסת. הווסת שלי אמורה להגיע בעוד חמישה ימים. אשמח להבין האם הקדימה הווסת בגלל הפסקת ההורמונים או שהדימום מצביע על משהו אחר..? (אסטרופם 2 מ"ג x3 ביום, במשך 12 ימים ואוטרגוסטן x6 ביום, למשך יום אחד)

זו התגובה הנורמלית לאחר שהפסקת את הכדורים. זה לא משפיע על משטר הוסתות שלך בהמשך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית