ביקור הערב אצל הרופא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/10/2019 | 10:58 | מאת: אלון

הולכים הערב 29.10 אל הרופא אחרי שיהיו בידיו תוצאות בדיקת הדם מהבוקר. תזכורת-יומיים מהתחלת הווסת בדיקה ב23.10 בבוקר היה FSH 8 LH4.39 פרוגסטרון 0.65 אסטרדיול 102 הביקור הערב יהיה בערך 8 וחצי יממות מהתחלת הווסת מחזור אחרון שלפני הנוכחי היה 23 ימים וזה שלפניו 24 וחצי גיל 45 מחזורים קצרים. נכון שזה לא מדע מדוייק,אך האם אפשר לפי כל הנתונים הנ"ל להעריך האם הערב בעקבות הביקור יש סבירות מעל 50 אחוז שיתברר שזה מאוחר מידי להזריק אוביטרל(מזריקים יממה וחצי לפני הביוץ?)או פחות מ-50 אחוז או שהסבירות לכך היא סביב 50 אחוז? כי זה החשש שלי-שבביקור הערב יתברר שכבר עברנו את נקודת הזמן שבה יש טעם להזריק תודה.

30/10/2019 | 09:13 | מאת: אלון

כי היא היתה לפני הביקור אצל הרופא ובעקבות הביקור התברר שבנוסף לבדיקות הדם שתוארו מאתמול בבוקר-אתמול ב7 בערב היה זקיק 21 ורירית מעובה היטב.היו 3 פסים במכשיר האולטרסאונד.והרופא אמר שיש טעם להזריק אוביטרל והוזרק אתמול בערב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית