שאלה....................

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/10/2019 | 11:24 | מאת: אורטל

שלום פרופסור שבועיים אחרי גרידה בשבוע 8 (הזרעה) עשיתי אולטרסאונד שנאמר שאין שאריות ובאולרסאונד שאלה אם אמרו לי שיש לי מחיצה.. משהו שבחיים לא אמרו לי. וקבעה לתלת מימד. מס שאלות בבקשה 1 האם הסיכויים גבוהים לזהות מחיצה באולטרסאונד רגיל? 2 הטכנאית אמרה שאם אין שאריות לא צריך היסטרוקופיה. בביהח אמרו לעשות פשוט. ולא אמרו לעשות רק אם יש שאריות. האם באמת צריך לעשות אם לא נשאר שאריות? 3 עובי רירית 6 שבועיים אחרי גרידה זה דק מידי? (ביחס לזה שתמיד הרירית אצלי היתה בעובי מעולה) תודה רבה!!

21/10/2019 | 10:15 | מאת: פרופ' שחר קול

1. עדיף תלת מימד. 2. אם הרירית סדירה ותקינה אפשר להסיק שאין שארית. 3. לא. יש לעקוב אחר הרירית ביחס למועד הביוץ, לא באופן אקראי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית