זקיקים לא הבנתי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/12/2011 | 09:35 | מאת: גאיה

בוקר טוב אולי לא הבנת אותי נכון תיקנתי את כל ההסבר איך יתכן שזקיק 10 יהייה בשל ללאחר המשך של עוד יום וחצי של הזרקה? ששאלתי אותך כמה זקיקים יהיו בשלים כתבת לי 4 זקיקים זקיקים 14,13,16,10 עובי רירית 11 מ"מ . יום ה15 למחזור. הזרקתי פירגיון 75 בתחילת הטיפול למשך 10 ימים בשעה קבועה בערב האחות התקשרה אליי לאחר שהזרקתי 10 ימים יום שלישי ואמרה לי שיום שלישי להזריק 75 פירגיון בערב ויום רביעי למחרת בשעה 12:00 בצהריים עוד 75 פרגיון ובערב אוביטרל ויום שישי הזרעה תודה

16/12/2011 | 14:30 | מאת: גאיה

שלום אני ינסח שוב את האלה שלי לאחר טיפול של 10 ימים היו הזקיקים בגדלים שציינתי והאחות אמרה לי להזריק עוד יום בערב ולמחרת בצהריים עוד זריקה של 75 ובערב אוביטרל איך זקיק של 10 יהייה בשל בטווח כזה קצר עד לאוביטרל.??

16/12/2011 | 15:49 | מאת: פרופ' שחר קול

גם זקיק של 12 ממ יכול להניב ביצית בשלה , עובר והריון. זאת רואים יפה ב - IVF.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית