הפרשת הורמון ההריון ביטא על ידי העובר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/09/2019 | 22:10 | מאת: שרית

אחרי כמה ימים מההחזרה מתחיל העובר ( הבלסטוציסט ) להפריש ביטא .( אני אחרי החזרת פלסטוציסט מוקפא עם הורמונים )? למשל אם אחרי שבוע מההחזר היתה הביטא 10 .האם זה מהעובר או מההרמונים והזריקות ( זריקת פירגניל ביום ההחזרה )

17/09/2019 | 11:22 | מאת: פרופ' שחר קול

שבוע מההחזרה של בלסט מצופה לזהות בטא המופרש על ידי ההיריון. בטא = 10 מעלה החשש שמקורו בפרגניל. יש לחזור על הבדיקה .

17/09/2019 | 11:30 | מאת: שרית

1) אז יכול שיש הריון ועדין לא הופרש ביטא ?( לפי בדיקת ביטא שבוע אחרי החזרה ויצא 10 ) 2)יש תקווה להריון אם ביום 8 אחרי החזרה יצא ביטא שלילית ?

17/09/2019 | 17:52 | מאת: מירית

האם ייתכן שיהיה היריון ואף על פי כן תוצאה של ביטא בבדיקת דם תהיה שלילית ביום 8 אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא ? יש תקווה להיריון ? אם כן , אז מה הסיבה שאיחרה הביטא?

18/09/2019 | 09:14 | מאת: פרופ' שחר קול

לצערי, כנראה שלא הושג הריון מהחזרה זו אם הבטא שלילית 8 ימים לאחר החזרת בלסט.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית