פעולות המפריעות להתעברות טבעית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/09/2019 | 08:01 | מאת: לימור

סליחה מראש על השאלות המביכות אך הן חשובות כדי שלא לפגוע בסיכויי ההתעברות הטבעית 1.האם אורגזמה נרתיקית(להבדיל מדגדגנית)המלווה גם בשפיכה נשית ואחריה חדירה-השפיכה הנשית יכולה לפגוע בתאי הזרע/בתנועה שלהם ובכך להקטין את סכויי ההתעברות? 2.אם בן הזוג עושה לי עסוי בגוף עם קרם לפני היחסים,ולפני החדירה הוא מכניס את אצבעותיו לנרתיק,האם זה שהיה לפני זה עליהם קרם גוף יפגע בסכויי ההתעברות,ואם כן-מה הפתרון?(שישטוף את ידיו לפני זה עם מים וסבון,או אפשר גם לנגב עם מגבון על בסיס מים ולא אלכוהול)

09/09/2019 | 03:50 | מאת: פרופ' שחר קול

אורגזמה נשית ועליה בהפרשות הנרתיק אינה גורמת לפגיעה בסיכויי השגת הריון. החדרה לנרתיק של חומרים זרים עלולה לפגוע בסביבה הטבעית של הנרתיק , ולכן רצוי להימנע.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית