הריון לאחר חוץ רחמי.........

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/06/2019 | 20:20 | מאת: מלי

שלום, בת 30.5 ,בניסיון הראשון (טבעי) נכנסתי להריון אקטופי שבסופו כרתו לי חצוצרה ( הזריקה לא עזרה) לפני חצי שנה.מנסה חודשיים להרות טבעי ללא הצלחה. מתי אתה מציע לפנות לברור עם מומחה פריון?כמה זמן לנסות טבעי? תודה

04/06/2019 | 07:54 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לברר האם בניתוח נמצא אגן תקין, ובעיקר חצוצרה שניה תקינה.

04/06/2019 | 19:19 | מאת: מלי

הרופא אמר שהניתוח עבר בהצלחה, לא היו סיבוכים .לגבי החצוצרה השנייה היא נראתה תקינה ולא הוזכר אגן,הרופא שניתח אותי ( במקרה הוא גם הרופא נשים שלי שמכיר את ההיסטוריה שלי לפני המקרה) היה מאוד אופטימי וטען שאני יכולה להרות טבעי עם החצוצרה שנשארה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית