מתלבטים אם להמשיך תמיכה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/05/2019 | 18:25 | מאת: אלון

בהמשך להתכתבות הקודמת,אם הסיכוי קטן מאוד עד אפסי,אנחנו מתלבטים האם על האישה להמשיך תמיכה למרות שהרופא רשם במכתב השחרור שתהיה תמיכה עד בדיקת ההריון שבועיים לאחר ההחזרה.מב דעתך בסוגיה זו,אם היית במקומנו במקרה הזה היית ממשיך תמיכה? ודבר נוסף-האם תוכל להסביר איך עובר איכות טובה דרגה 2-איך 19 שעות אחרי איקסי יש רק 1pn,ואז 42 שעות אחרי איקסי יש 2 תאים וכך נשאר המצב 2 תאים גם אחרי 65 שעות.זה קשור לגיל האישה 44 וחצי ו/או לגורמים אחרים(אם כן-מהם).והאם אתה סבור כמו הרופא שאם מ42 שעות אחרי איקסי ועד 65 שעות זה נשאר 2 תאים אז עוד יש סיכוי שבגוף זה יתפתח?

19/05/2019 | 10:03 | מאת: אלון

כששאלתי איך יתכן שאחרי 19 שעות כך וכך ואחרי 42 ואחרי 65 וכו'...הכוונה היתה לקבל הסבר רפואי מדעי לכך ובאופן כללי-זו הפנייה האחרונה בסוגייה הזאת של העובר שהוחזר.היא מאוד הטרידה אותנו ובעיקר אותי ואני מניח שאתה מבין זאת ולכן גילית סבלנות רבה בכל תשובותיך ותגובותיך עד כה לעניין זה. אז גם הפעם אני מצפה להבנה וליחס דומה,ושתענה בהרחבה ובפירוט עד כמה שניתן לכל השאלות שהעלתי בגוף הפנייה האחרונה ואני מודה לך מקרב לב על כל ההבנה והסבלנות.

19/05/2019 | 14:08 | מאת: פרופ' שחר קול

בשורה התחתונה הסיכוי להריון ולידה בגיל 44+ הוא סביב 1% לנוכח מהלך חריג במעבדה הסיכוי עוד יורד ולמעשה הוא אפסי.

19/05/2019 | 14:27 | מאת: פרופ' שחר קול

כאמור, זה לדיון מול הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית