פענוח בדיקת זרע - דחוף!!

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/12/2011 | 18:16 | מאת: חן

שלום רב, אבקש את עזרתך בפענוח תוצאת בדיקת זרע של בעלי. האם בהסתמך על התוצאות עלינו להתחיל טיפול הזרעה / הפרייה? volume: 1.5 ml ph: 8.2 concentration: 20 mill/ml total count:30 million motility:50% grade:prog vitality:>60 תחת מורפולוגייה: normal: 0% borderline:0% head defects:100% tail defects:29% הערות: ראשי חץ ופיריפורמים

14/12/2011 | 21:10 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע לחזור על הבדיקה. מציע בדיקת אורולוג. יש לנסות ולברר הסיבה ל-100% פתולוגים. זה די חריג.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית