שארית ברחם חודש וחצי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/05/2019 | 13:05 | מאת: רועית

עברתי הפלה טבעית לפני חודש ולפי אולטראסאונד ראו שארית מעטה ברחם והציעו ציטוטק ואני סירבתי וביקשתי לראות אם אחרי הווסת יתנקה לבד בלי התערבות .האם יש עם זה בעייה ? האם השארית שברחם עושה נזק שהיא כל כך נשארה זמן למשל חודש וחצי ?

08/05/2019 | 13:41 | מאת: פרופ' שחר קול

אם יש שארית רצוי מאוד לנקות אותה, כדי לוודא רחם תקין לבריונות הבאים.

09/05/2019 | 10:11 | מאת: רועית

הכוונה שלי לנסות לתת לשאריות לצאת בווסת ראשונה אחרי הפלה ואם לא תצא לבד אז להתערב כירורגית? זה אפשרי או מזיק ?

09/05/2019 | 21:04 | מאת: פרופ' שחר קול

אפשרי

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית