זקיקים וציסטות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/12/2011 | 14:00 | מאת: חגית

שלום ד"ר קול נמצאת במעקב ביוץ טבעי, ללא הורמונים, יום 10 למחזור. בבדיקת אולטרסאונד נמצא שמאל-זקיק 16 ימין-11 ו-12 אסטרוגן-562 פרוגסטרון 1.2 1.האם יכול להיות בביוץ טבעי 3 זקיקים? רמת ההורמונים בעייני לא מתאימה ל-3 זקיקים. 2.האם חלק פה זה ציסטות? 3.האם כשיהיה ביוץ הציסטה יכולה גם לבייץ או שנשארת? 4.מתחילה עוד כשבוע וחצי טיפול עם דיכוי סינרל שבועיים, במידה וציסטה נשארת האם יכול להפריע?

14/12/2011 | 14:52 | מאת: פרופ' שחר קול

1. הכל יכול להיות...סיכויים אפסיים. 2. אולי, לי נראה תקין. 3. ציסטה לא מבייצת. סביר שמדובר בזקיק, לא ציסטה. 4. סביר שלא.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית