אי סדירות מחזור וטבעת מרינה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/04/2019 | 09:21 | מאת: מיכל

שלום רב אני בת 49 עם דימום בלי סוף אני מעונינית לשים טבעת מרינה עשיתי בדיקות דם פרופיל הורמונלי מצ"ב בדיקות דם להלן השאלות איך התשובות של הדם שקיבלתי ? האם אני יכולה להיכנס להריון ? ומה אומר התשובות של הבדיקות דם ? אנדוקרינולוגיה LH - Luteinizing Hormone 5.2 IU/l FSH 14.4 IU/l Estradiol (E2) 529.0 pmol/l Progesterone 1.5 nmol/L

17/04/2019 | 11:07 | מאת: פרופ' שחר קול

הבדיקה מראה שכנראה יש לך ביוצים. הסיכוי להריון תקין בגיל 49 הוא אפסי.

17/04/2019 | 12:26 | מאת: מיכל

תודה על התשובה עוד שאלה האם זה בריא בגיל כזה לשים טבעת מרינה ? זה לא מסוכן האם לשים טבעת מרינה ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית