חוסר יכולת להשיג הריון עקב בעיית זיקפה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/03/2019 | 00:41 | מאת: ליטל

בת 36 .בן זוגי לא מצליח להגיע לזיקפה ולכן לא ניתן לקיים יחסים.אנחנו מעוניינים להשיג הריון,בוצע בדיקות דם כל ההורמונים הגבריים יצא תקין ,הופנה לאורולוג שהציע לו ויאגרה. אנחנו לא מעוניינים לקחת ויאגרה סתם בלי שנדע מתי הביוץ ..אנחנו מעוניינים להשיג הריון בלי לטפל בבעיית הזיקפה וזה מה שהרופאים מנסים לעשות איתנו ואני בת 36 ורק רוצה להתקדם ולהשיג את ההריון אודה לעזרתך ועצתך מה עושים במצב הנ"ל תודה

04/03/2019 | 14:58 | מאת: פרופ' שחר קול

האם מסוגל לתת זרע לבדיקה באוננות? אולי בעזת ויאגרה?

04/03/2019 | 16:06 | מאת: ליטל

כן.באוננות הוא יכול לתת זרע בקופת החולים לא הופנה לבדיקת זרע ,מטרטרים אותנו ממי אני צריכה לבקש הפניה לבדיקת זרע? רופא משפחה? רופא נשים?אורולוג? אף אחד לא נותן לו את הבדיקות שצריך אודה לעזרה ואכוונה לא מפסיקה לבכות אף אחד לא מבין אותי בקופה ולא עוזר לי

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית