החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/12/2011 | 14:38 | מאת: ירדן

ביום חמישי עברתי שאיבה, יום למחרת התחלתי לשים נרות פעמיים ביום. ביום ראשון החזרתי עוברים (עדיין ממשיכה לשים נרות) והיום, יום שני, יש לי הפרשות נוזליות לבנות שממש נוזלות לי כל היום . זה חדש ולא היה לי בכל הימים הקודמים ששמתי נרות, האם זה קשור באיזשהו אופן להחזרת עוברים? (ההבדל היחיד הוא שמאתמול הוסיפו לי גם כדור אסטרופם - האם השילוב בין שניהם יוצר את התגובה הזו?)

12/12/2011 | 15:17 | מאת: פרופ' שחר קול

ההפרשה היא שילוב של התרופות שאת מקבלת. לא קשור החזרת עוברים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית