קצת חומר נזל מהאוביטרל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/07/2018 | 05:40 | מאת: מיטל

שלום. לפני שאיבה, אתמול כשפתחתי את האוביטרל היו על המחט שתי טיפות. אף פעם לא קרה לי ואני לא יודעת איך זה קרה, אולי כשהוצאתי את המזרק מהאריזה קצת נלחץ? אולי יצא קצת יותר חומר משתי טיפות? אינני יודעת. קצת מלחיץ אותי כל העניין. האם האוביטרל עדיין יעשה את הפעולה שלו כמו שצריך גם אם קצת חומר נזל ממנו? שתי טיפות או יותר...רק אציין שלקחתי אתמול גם צטרוטייד כשעתיים לפני האוביטרל ודקפפטיל עם האוביטרל. תודה

30/07/2018 | 10:40 | מאת: פרופ' שחר קול

אין בעיה. בהצלחה

30/07/2018 | 10:58 | מאת: מיטל

האם במזרק יש קצת יותר משצריך? כי אם יש בדיוק וחלק ממנו נזל האם יכול להיפגע תהליך הבשלת הביציות? וגם תזמון הביוץ? איך בעצם אובדן חומר לא ישפיע?

01/08/2018 | 10:56 | מאת: פרופ' שחר קול

החומר שאבד בשתי טיפות הוא קטן מאוד. המזרק מכיל 6500 יחידות HCG, גם 5000 יחידות יספיקו לתת ביציות בשלות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית