שוב אני לגבי דימום ןהיריון....

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/07/2018 | 13:31 | מאת: אנה

היי.. כאמור הדימום החל כשבוע לפני האיחור. בעיקר יש דימום לאחר קיום יחסים. היום ביצעתי בדיקת היריון והיא חיובית ( ביום הראשון של האיחור) רופא הנשים אמר לי שלפי עובי הרירית והצילום הוא מבחין בהריון שמנסה להתפתח. השאלה שלי האם זה שכיח שיש כבר שבוע הפרשות חומות ואדומות קצת. ?? הגיניקולוג שלי אומר שזה אחד התופעות של ההיריון. אני עדיין לא רגועה.....

13/07/2018 | 14:36 | מאת: פרופ' שחר קול

יש להמשיך ולעקוב אחר רמת הבטא. על רקע דימום לאחר קיום יחסים יש לשלול בעיה בצוואר הרחם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית