בהקשר לשאלה קודמת פיפל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/03/2018 | 20:13 | מאת: סיגל

אני טעיתי הכוונה הייתה לא פאפ אלא פיפל . מתזכרת את השאלה - מורה לעבור החזרה של עוברים בעוד 12 יום . הרירית שלי מאוד דקה ולכן אני לא מקבלת מחזור . עברתי פיפל לפני כ - 20-21 יום . בתקווה שישפר את ההצלחה של ההחזרות . במידה וההחזרה תתעקב בחודש . האם עלי לעבור או רצוי שיעבור שוב את הפיפל? יש סיבה או קשר לכך שביצעתי פיפל והרירית דקה ? מדוע היא דקה ? תודה מראש . סיגל

14/03/2018 | 11:14 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לברר את הבעייה של הרירית ומדוע דקה. אחרי הברור ניתן לשקול טיפול.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית