החזרת עוברים וכל הנלווה לכך

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/03/2018 | 12:53 | מאת: סיגל

שלום פרופ' שחר . אמורה לעבור החזרה של עוברים בעוד 12 יום . הרירית שלי מאוד דקה ולכן אני לא מקבלת מחזור . עברתי פאפ לפני כ - 20-21 יום . בתקווה שישפר את ההצלחה של ההחזרות . במידה וההחזרה תתעקב בחודש . האם עלי לעבור או רצוי שיעבור שוב את הפאפ? יש סיבה או קשר לכך שביצעתי פאפ והרירית דקה ? מדוע היא דקה ? תודה מראש . סיגל

13/03/2018 | 16:24 | מאת: פרופ' שחר קול

אין קשר בין פאפ (משטח מתאי צוואר הרחם) לרירית דקה של הרחם. פאפ לא משפר את הסיכוי להריון. יש לברר הרקע לרירית דקה עם הרופא המטפל בך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית