החזרת עוברים ותחושות לאחר מכן

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/03/2018 | 18:49 | מאת: סיגל

שלום לך . עברתי הפריה מבחנה והרגשתי בימים שסמוכים להפרייה . (אחרי החזרת עוברים ) כאבים עמומים בבטן התחתון כמו כאבי מחזור ממש חלשים וכאבי גב . שהולכים ובאים חשבתי שזה השתרשות אך לצערי לא נקלטתי . האם הכאבים האלה , התחושות שהרגשתי אופייניות אחרי החזרת עוברים ? יש שייכות לתחושות האלה ולכך שלא נקלטתי ? מה דעתך על בדיקת פיפל? תודה.

03/03/2018 | 11:46 | מאת: פרופ' שחר קול

השתרשות העובר אינה גורמת לתחושות כלשהן. התחושות כנראה נובעות מהשחלות המוגדלות. יש לשקול פיפל לנוכח כשלון ההליך למרות עוברים באיכות גבוהה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית