פרוגינובה לאחר החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/02/2018 | 12:56 | מאת: מוקפאת

שלום, אני יום לאחר החזרת מוקפאים, עם תמיכה של פרוגיניבה ואוטרוגסטן שלוש פעמים ביום. לפני ההחזרה לקחתי פרוגינובה מהיום הראשון למחזור ואוטרוגסטן לאחר שהרירית הגיעה לעובי מתאים. בהחזרות מוקפאים קודמות המשכתי רק עם הפרוגסטרון לאחר ההחזרה ללא האסטרוגן. האם מקובל להמשיך עם אסטרוגן לאחר ההחזרה? אם כן, מדוע עושים זאת? (או מדוע לפעמים כן ולפעמים לא?) כמה זמן אמורים להמשיך לקחת את התמיכה? תודה רבה

02/02/2018 | 20:50 | מאת: פרופ' שחר קול

השאלה היא האם בוצע על בסיס מחזור טבעי או מושרה. אם יש הריון יש להמשיך בתמיכה במשך 7 שבועות ממועד ההחזרה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית