שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/12/2011 | 13:19 | מאת: קרן

הי, עשו לי בדיקת זקיקים ועובי רירית וכתוצאה מכך בסיום הבדיקה היו לי דם וכאבים באזור מה שלא קרה לי מעולם אחרי בדיקה כזאת. לדעתך מה יכול להיות קרה שם ? והאם יש סיבה לדאגה ? תודה קרן

05/12/2011 | 14:14 | מאת: פרופ' שחר קול

כנראה משיפשוף המתמר הנרתיקי בצוואר הרחם. יש לוודא שעשית משטח פאפ והוא תקין. פרט לכך - אין מה לדאוג.

06/12/2011 | 08:04 | מאת: קרן

בוקר טוב, ידוע לי שבדיקת משטח פאפ חשובה. אבל למה כתבת שחשוב לעשות אותה בעקבות בדיקת הזקיקים והתוצאות שלה ? או שלא הבנתי נכון אגב כל הזמן צריך לעשות את בדיקת הפאפ ? תודה ויום נעים לך קרן

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית