עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/11/2011 | 21:25 | מאת: מלי

שלום לכולם אני בת 24 התחלתי טיפולי פוריות כרגע אני באקאקלומין ויש גם זריקה בהמשך אני לא מצליחה להכיר במציאות שיש לי בעיה אני מדוכאת כל היום לא מסוגלת להתקרב לבעלי רק אוכלת לא יוצאת מהבית איבדתי את הביטחון העצמי אני פשוט לא יודעת איך מתמודדים עם זה?ומה יקרה אם זה לא יצליח!!! אני משתגעת רק בוכה כל היום עזרו לי מה עושים במצב כזה?איך עוברים את זה??

28/11/2011 | 11:10 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע להצטרף לקבוצות תמיכה של מטופלות בנושא הפריון. יש לברר בקופה שלך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית