זריקות טסטוסטרון וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/03/2013 | 16:58 | מאת: שני

שלום, קיימתי יחסי מין עם בחור שמקבל זריקון טסטוסטרון מידי 3 חודשים (רק התחיל את הטיפול). לא השתמשנו בקונדום . הוא גמר בחוץ אבל מניסיון שלי איתו גם לפני שהוא גומר יש לו פליטה של נוזלים.הוא טען כי אין לי מה לדאוג מכוון שאינו יכול להכניס להריון (בשל הזריקות). האם זה נכון? האם בכל זאת קיים סיכוי להכנס להריון? פתאום התחלתי לחשוש (הפסקתי ליטול גלולות לפני כ - 3 שבועות. בת 35)...

טיפול הורמונלי בטסטוסטרון בהחלט יכול להוריד את ספירת הזרע, אבל הוא בהחלט לא תחליף לאמצעי מניעה. גם גבר המקבל טסטוסטרון יכול להביא להריון. דר' רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות