דלקת כרונית בפרוסטטה ואימון משקולות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

27/02/2013 | 01:41 | מאת: אלעד

ד"ר שלום, האם יש מניעה מאימון משקולות כאשר יש דלקת כרונית בפרוסטטה? אציין כי לפני האבחון (שלקח הרבה זמן להגיע אליו) הייתי מתאמן עם משקלים כבדים יחסית ולא הרגשתי הבדלים משמעותיים בסימפטומים בין אז לבין השנה האחרונה שבה הפסקתי. הסימפטומים החלו גם לפני שהתחלתי באימון משקולות. תודה.

כאב כרוני של האגן (השם הנכון לדלקת כרונית של הערמונית), מושפע מגורמים רבים - תזונה, אלכוהול, מצב נפשי וגם מפעילות גופנית. אצל חלק מהגברים הוא משתפר עם פעילות גופנית ואצל חלק הוא מחמיר. תצטרך לבדוק ולהחליט כיצד אתה מושפע מאימון. דר' רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

04/03/2013 | 02:34 | מאת: אלעד

ממה שמצאתי בעבר, הוא כי תזונה ומצב נפשי משפיעים (אלכוהול, קפה, תה, עייפות או מחסור בשינה או סטרס - מחמירים אצלי את הסימפטומים) אך לא שמתי לב שיש פעילות גופנית כלשהי שמחמירה. כנראה אצטרך לבדוק שוב. תודה שוב על תשובתך.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות