בעיית אין אונות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

20/02/2013 | 22:41 | מאת: אני

ד"ר שלום , ברצוני לדעת האם לתרופות כגון סיאליס או לויטרה יש השפעה על איכות הזרע , מאחר ובעלי בחור צעיר יחסית 37 עם בעיה זו והוא נעזר בתרופות הללו ואנחנו מנסים להיכנס להריון . שנית קראתי רבות באינטרנט אודות תרופה בשם "טייגר קינג" , תרופה סינית שאמורה לעזור באותה בעיה ואף לשפר את איכות הזרע כפי שנכתב . האם שמעת אודות תרופה זו מה ידוע לרפואה הקונבנציונלית אודותיה? אני מנסה למצוא תחליף פשוט לתרופות הרגילות מאחר והן גורמות לבעלי לכאבי ראש והוא גם עם לחץ דם קצת גבוה וזה קצת מלחיץ . בתודה מראש...

לתרופות מקבוצת PDE5 - ויאגרה לויטרה וסיאליס - אין כל השפעה על איכות הזרע ואין כל סכנה להרות תחת הטיפול בהן. דווקא תוספי מזון שהרכבם אינו ידוע הרבה יותר מסוכנים וברוב המקרים כלל לא עוזרים. דר' רונן הולנד, אורולוג www.dr.holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות