כאב בלתי מוסבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

06/02/2013 | 21:50 | מאת: אנונימי

שלום , מזה פחות משבוע אני סובל מכאב עמום באזור אשך שמאל/מאחורי האשכים. נבדקתי אצל אורולוג ולאחר בדיקה גופנית אמר לי שהוא לא מוצא משהו מיוחד כמו סיבוב אשך או דלקת רצינית עקב כך שלא הגבתי בכאב רציני כשהוא לחץ. אמר שיש סיכוי שיש דלקת מקומית וזה יעבור לבד , האם זה הגיוני? הכאב לא מתחזק ונשאר אותו דבר , אציין גם כי אין נפיחות או רגישות באיזור ספציפי. תודה

ככל הנראה שאין בעיה באשכים, אבל עדיין יכולה להיות בעיה במפשעה או במפרק הירך והכאב מקרין לאשך.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות