מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/02/2013 | 20:33 | מאת: mm

בס"ד נתגלתה אצלי בפרוסטטה CAP באונה הימנית בלבד.ראשוני וממוקם מאוד 5% בביופסיה זה התבטא באחד מתוך שמונה. רופא אחד ממליץ על מעקב קפדני ולבצע מפוי עצם + CT בטן. רופא אחר ממליץ על כריתה רובוטית של הערמונית בבי"ח רמב"ם. מה דעתך?

לא כתבת פרטים קליניים חשובים מאוד המשפיעים על ההחלטה - בן כמה אתה, האם אתה בריא בדר"כ, מדוע בוצעה ביופסיה ? מה היה ה PSA ? אי אפשר להחליט בלי פרטים אילו דר' רונן הולנד אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות