בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/01/2013 | 06:23 | מאת: נובי

ד"ר רונן שלום רב ! הנני בן 65 ולפני כ5 שנים עברתי ניתוח ערמונית בשיטת turp. לאחרונה יש בעיות בזיקפה דבר שלא נעים כלפי בת הזוג. לקחתי וויאגרה אך לא כל כך עזר. אבקש עם תוכל להיתיחס לפנייתי זו. תודה מראש על תשובתך המקצועית.

לא כתבת על מחלות הרקע שלך כך שאני לא יכול להתייחס לסיבות לירידה בזקפה. הטיפול מתחיל בדר"כ עם טיפול תרופתי (ויאגרה, לויטרה, סיאליס). אם אין תגובה מספקת צריך לבדוק האם אין הפרעה הורמונאלית. במקביל אפשר לנסות טיפול בהזרקות לפין - סיכויי ההצלחה שלו גבוהים מאוד, יותר מטיפול בכדורים. בברכה, דר' רונן הולנד www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות