וריד בולט וקשה בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/12/2012 | 16:38 | מאת: אברי

דר שלום רב, לפני 10 ימים קמתי בבוקר והרגשתי נפיחות קטנה בפין מצד שמאל ללא כאבים בדקתי עם היד והרגשתי שיש וריד קשה כשהפין במצב רפוי ובמצב והפין בזקפה מרגישים ורואים את הוריד מצד שמאל לאורך הפין מההתחלה עד למתחת לכיפה, יש לצין שוריד זה לא היה בעבר, הלכתי לאורולוג ונתן לי נרות אביטרן 50 לשלושה ימים פעם ביום כי אמר שיכול להיות שיש דלקת שגורמת לוריד להיות נפוח כל הזמן , המצב לא השתנה גם אחרי ששמתי את הנרות . דר אני מאוד מודאג מהתופעה, ניסיתי היום לגעת בוריד כשהפין בזקפה והרגשתי שהוא קצת כואב ממש קצת מורגש משהו שונה ובטח בקיום יחסי מין יכאב ככה. אני מקווה שתוכל לעזור לי אפילו בהכוונה או כל חשש שאתה חושב , אני מאוד מודה לך מראש

אתה מתאר תופעה של פקקת (טרומבוזה) בוריד שטחי של הפין. בדר"כ זה אינו מצב מסוכן וחולף מעצמו. אפשר לקחת תרופות נוגדי קרישה או דלקת כדי לזרז את תהליך ההחלמה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות