כאבים לא מוסברים באשך ימין ובטן תחתונה בצד ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

01/10/2012 | 21:16 | מאת: אבי

היי דוקטור אני כבר סובל במשך 7 חודשים מכאבים לא מוסברים באשך ימין ובבטן התחתונה בצד ימין עברתי סדרה מקיפה של בדיקות (MRI אולטרסאונד אשכים כליות ובטן תחתונה) ולא נמצאו ממצאים מסויימים כמו כן עברתי בדיקות דם ושתן במשך כל התקופה. יש לציין כי לפני התחלת הכאבים במשך חודש בערך אני אוננתי הפעולה הפיזית אבל עצרתי את הוצאת הזרע באופן פיזי ע"י כיווץ השאלה שלי היא האם יכול להיות שבגלל המקרה הזה הבעיה שלי התחילה? והאם יכול להיות שכדי לפתור אותה יש צורך לקחת תרופה נגד דלקת קראתי שיש דלקת לא זיהומית באשכים ומטפלים בה ע"י אנטיביוטיקה יכול להיות שזה יהיה הפיתרון אני כבר מאד מיואש ולא יודע מה לעשות. תודה רבה מראש.

לא נשמע שהבעיה היא אורולוגית. פעמים רבות הכאבים לאשך מוקרנים מאיבר אחר כמו מפרק הירך. ממליץ לנסות טיפול אנטי-דלקתי או לפנות לאורטופד ד"ר רונן הולנד, אורולוג 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

13/10/2012 | 23:40 | מאת: אבי

היי דוקטור תודה רבה יש לי 2 שאלות לשאול אותך: 1)אמרת שהבעיה לא נשמעת אורולוגית אבל עצם פעולת האוננות שרשמתי כאן גורמת לבעיה אורולוגית לא אחרת לאן כל הזרע שהצתבר הולך יכול להיות לבטן תחתונה מצד ימין? 2)המלצת לנסות טיפול אנטי-דלקתי (לאורטופד כבר פניתי) איך עושים את הטיפול הזה ואת מי אפשר לשאול עליו? הלכתי לרופא שלי ביום רביעי ושאלתי אותו על תרופה נוגדת דלקת אטודולק הוא אמר שאין שום קשר לזה.. מה אפשר לעשות נגד זה ואיך לפנות לטיפול האנטי-דלקתי. תודה רבה מראש!

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות