מעט זרע, אין אונות זמנית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

10/08/2012 | 07:53 | מאת: דני,

שלום רב, בן 66 בריא למעט פעילות יתר של התריס-מטופל. עד לאחרונה פעיל מאוד מבחינה מינית, פעילות מינית לא עם האישה אלא עם שני מאהבות צעירות. לפני שלושה חדשים אירע הדבר-בקושי יש זקפה מתקשה בפליטה. באוננות אני שם לב שיוצא מעט זרע והזרם "מפוצל" לשניים. כאילו יש חסימה בצנרת . שתן יוצא ללא צריבה,לפעמים זרם חלש מאוד -לפעמים יש לחץ חזק בפי הטבעת ואז היציאה מלווה בהטלת שתן-זה מגעיל מאוד. אודה מאוד לעצת הרופאים המומחים

שלום, נשמע שהבעיה העיקרית היא חסימה במוצא השתן. בגילך, רוב הסיכויים שזה על רקע של ערמונית מוגדלת. כדאי לפנות לאורולוג ולקבל טיפול תרופתי מתאים.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות