רק אצל צעירים??

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

02/08/2012 | 10:24 | מאת: פלונית

אנחנו נשואים שנים רבות,וניסינו את כל השיטות מהזרקה לפין ועד טיפולים זוגיים,ושום דבר לא עזר.את משחת האילחוש טרם ניסינו,אבל שאלתי היא זאת,האם ידוע מצב או נעשה איזה מחקר שבו כשנעשה ברית מילה בגיל 18,וזה יכל להשפיע על הפין לשפיכה מוקדמת??יכול להיות? תודה.

שלום לא נמצא קשר בין ברית מילה לבין שפיכה מוקדמת. מדוע טיפול בזריקות ? זה לא טיפול לשפיכה מוקדמת אלא לזקפה. האם ניסיתם טיפול בתרופה מקבוצת SSRI ? זהו הטיפול המומלץ והיעיל ביותר. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורוגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות