בהמשך לשאלתי לגביי זקפה חלשה וקצרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/07/2012 | 19:07 | מאת: ערן

בהמשך לשאלתי לגביי זקפה חלשה וקצרה להזכירך בן 40 גובה 180 משקל 100 אז בעצם מה שאני מבין שהבעיה של טסטוסטרון נמוך בדם נובעת מהשמנה או מעודף משקל?? גם שהייתי 20 קילו פחות אז הרמה הייתה סביבות 6-8 בדם זאת אומרת שאם זה בסופו של דבר לא בגלל השמנה אז בגלל מה זה יכול להיות? אם אתה טוען שלא נהוג בגילי לקחת תחליף טסטוסטרון והשאלה היא האם אני יכול פשוט לחיות עם זה ככה עם הרמה הנמוכה ופשוט ליטול כדורים לשיפור הזיקפה ולתפקוד המיני כל פעם לפי הצורך תודה רבה מראש ערן

אין לי הרבה מה להוסיף, המשך הטיפול צריך להיות מול אורולוג במרפאה ולא בפורום. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות