כאבים ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

10/06/2012 | 19:05 | מאת: אביעד

שלום רב, לפני כשנתיים ושוב לאחרונה, התקף כאבים מוקרנים מהערמונית לגב תחתון מעיים תחתונים ולבטן תחתונה, בדיקות שתן חוזרות תקינות, אין צריבה במתן שתן, ואולטרסאונד תקין, גם הליקובטר שלילי. בדיקת זרימת שתן סבירה. פרמיקסון עוזר לבעיה, אך משום מה הבעיה מתעוררת שוב לאחר יחסי מין / אוננות, התופעה כשלעצמה חלפה לאחר כחודש פעם שעברה, ויש לשער שגם כעת עם הפרמיקסון כמו פעם שעברה. כך שכנראה זו דלקת / רגישות / תגובה לא זיהומית. האם יש משהו שמומלץ לבדוק / לשקול לעשות ?

התלונות אכן מתאימות לדלקת כרונית של הערמונית או יותר נכון ל- CHRONIC PELVIC PAIN. פרמיקסון היא רק אחת התרופות לטיפול בבעיה. אפשר לנסות גם תרופה מקבוצת חוסמי אלפא או נוירולפטיקה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות