טסטוסטרון נמוך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

27/05/2012 | 09:26 | מאת: מאיר

שלום דוקטור, התייעצתי איתך בעבר ומבקש לשאול בנוסף. אני במעקב לאחר סרטן אשכים מלפני 12שנים. השנה נצפתה עלייה קלה ב bhcg. קראתי באינטרנט שערך נמוך יכול להיות קשור למצבים לא סרטניים (ערכים עד 30). השאלה הראשונה בעצם מדוע מיוצר הורמון זה כאשר הטסטוסטרון נמוך, והאם עקב חוסר ייצור של lh fsh (שני הורמונים אלה נמצאו מדוכאים אצלי כנראה עקב דיאטה חריפה שביצעתי לטענת אנדוקרינולוג) גם bhcg מתחיל להיות מיוצר ברמות מוגברות? תודה לייעוצך.

השאלות ששאלת צריכות להיות מופנות לאנדוקרינולוג. בהצלחה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות